INSCHRIJVEN JEUGDSCHAATSEN

INSCHRIJVING 2020 STOPGEZET

Om de kwaliteit en de gezelligheid die u van onze jeugdschaatslessen gewend bent te kunnen blijven bieden, kunnen we helaas niet nog meer kinderen toe laten. U kunt zich vanaf heden, 9 september 2020 11:00u, alleen nog op de reservelijst plaatsen.

  • WANNEER Vanaf  3 oktober a.s. gaan wij in totaal 11 zaterdagochtenden schaatsen, de laatste les is op 12 december 2020.
  • VERTREK Het vertrek per bus is om 09.00 uur (precies) vanuit Edam vanaf het parkeerterrein naast Boon Edam dat ligt aan de Ambachtstraat. Wij zijn weer terug in Edam rond de klok van 11.45 uur bij het parkeerterrein naast Boon Edam.
  • WAAR Op de overdekte kunstijsbaan “De Westfries” in Hoorn. De schaatslessen in Hoorn van 10.00 tot 11.00 uur. Als ouders de lessen willen bijwonen, zijn ze van harte uitgenodigd om te komen kijken. De toegang is gratis maar wel met eigen vervoer.
  • KOSTEN De kosten inclusief vervoer en baantoegang bedragen € 98,00. Dit bedrag is inclusief het lidmaatschap van IJsvereniging Edam voor het hele gezin. Dus als u meer dan een kind opgeeft bedragen de kosten vanaf het tweede kind € 93,00. Door middel van automatische incasso zullen wij dit bedrag eenmalig van uw rekening afhalen. U geeft ook akkoord voor de jaarlijkse incassering van het lidmaatschap van € 5,00 per jaar tot wederopzegging.
  • INSCHRIJVEN Klik hier om in te schrijven. Vul alle gevraagde gegevens in en eventueel opmerkingen en/of bijzonderheden. U ontvangt een bevestiging per e-mail. Ontvangen inschrijvingen tot 15 september zijn gegarandeerd van plaatsing. Daarna geldt VOL = VOL. Dus wees er op tijd bij.
  • TOEWIJZING Rond 28 september ontvangt u nader bericht betreffende de groepsindeling en andere relevante informatie. Het aantal plaatsen is beperkt. Kinderen die eerder hebben deelgenomen dienen zich opnieuw aan te melden maar krijgen voorrang, tenzij hun aanmelding te laat is binnengekomen. Voor de overigen geldt de volgorde van binnenkomst.
  • OUDER/KIND SCHAATSEN. Vanwege de vele enthousiaste reacties willen we, als de RIVM richtlijnen het toelaten, u ook dit jaar weer in de gelegenheid stellen om een keer mee te doen met de schaatsles van uw kind. U kunt dan samen met uw kind ervaren hoe leuk en leerzaam de schaatslessen bij IJsvereniging Edam zijn.
  • OP DE HOOGTE BLIJVEN Door onze facebookpagina te liken blijft u automatisch op de hoogte van alle berichten over het jeugdschaatsen. Ook zullen daar regelmatig leuke foto’s te zien zijn. Ga hiervoor naar www.facebook.com/ijsver.edam
  • MATERIAAL Voor de jongste deelnemers adviseren wij om “Combi-noren” te gebruiken om te leren schaatsen. Voor oudere of gevorderde schaatsers zijn lage noren van Viking het meest geschikt. Hockeyschaatsen of kunstschaatsen zijn beslist niet toegestaan.
  • VRIJWILLIGERS GEZOCHT Graag willen wij een dringend beroep doen op enthousiaste ouders die graag als (assistent-)leider mee willen helpen om de jongste kinderen op een leuke (speelse) manier de eerste beginselen van het schaatsen bij te brengen. Inschrijven hiervoor kan ook via het inschrijfformulier op de website.

Voor nadere informatie kunt u bellen met Kees Zwarthoed op 06-47940427 of via de website uw vraag mailen.

Klik hier om in te schrijven