INSCHRIJVEN JEUGDSCHAATSEN

We zijn verheugd om dit jaar alweer voor de 35e keer het jeugdschaatsen te organiseren voor onze jeugd in de leeftijd van 6,5 jaar (peildatum 01-09-2019) t/m 13 jaar. Onze enthousiaste trainers/begeleiders halen ieder jaar weer verbluffende resultaten als het gaat om de kinderen goed en vooral ook met veel plezier te leren schaatsen.

  • WANNEER Vanaf 12 oktober a.s. gaan wij in totaal 10 zaterdagochtenden schaatsen, de laatste les is op 14 december 2019.
  • VERTREK Het vertrek per bus is om 10.00 uur (precies) vanuit Edam bij de bibliotheek aan de Dijkgraaf Poschlaan. Wij zijn weer terug in Edam rond de klok van 13.00 uur bij de bibliotheek.
  • WAAR Op de overdekte kunstijsbaan “De Meent” in Alkmaar. De schaatslessen in Alkmaar zijn van 11.00 tot 12.00 uur. Als ouders de lessen willen bijwonen, zijn ze van harte uitgenodigd om te komen kijken. De toegang is gratis maar wel met eigen vervoer.
  • KOSTEN De kosten inclusief vervoer en baantoegang bedragen € 98,00. Dit bedrag is inclusief het lidmaatschap van IJsvereniging Edam voor het hele gezin. Dus als u meer dan een kind opgeeft bedragen de kosten vanaf het tweede kind € 93,00. Door middel van automatische incasso zullen wij dit bedrag eenmalig van uw rekening afhalen. U geeft ook akkoord voor de jaarlijkse incassering van het lidmaatschap van € 5,00 per jaar tot wederopzegging.
  • INSCHRIJVEN Klik hier om in te schrijven. Vul alle gevraagde gegevens in en eventueel opmerkingen en/of bijzonderheden. U ontvangt een bevestiging per e-mail. Ontvangen inschrijvingen tot 20 september zijn gegarandeerd van plaatsing. Daarna geldt VOL = VOL. Dus wees er op tijd bij.
  • TOEWIJZING Rond 6 oktober ontvangt u nader bericht betreffende de groepsindeling en andere relevante informatie. Het aantal plaatsen is beperkt. Kinderen die eerder hebben deelgenomen dienen zich opnieuw aan te melden maar krijgen voorrang, tenzij hun aanmelding te laat is binnengekomen. Voor de overigen geldt de volgorde van binnenkomst.
  • OUDER/KIND SCHAATSEN. Vanwege de vele enthousiaste reacties stellen we u ook dit jaar weer in de gelegenheid om een keer mee te doen met de schaatsles van uw kind. U kunt dan samen met uw kind ervaren hoe leuk en leerzaam de schaatslessen bij IJsvereniging Edam zijn. Dit is op 9 november.
  • OP DE HOOGTE BLIJVEN Door onze facebookpagina te liken blijft u automatisch op de hoogte van alle berichten over het jeugdschaatsen. Ook zullen daar regelmatig leuke foto’s te zien zijn. Ga hiervoor naar www.facebook.com/ijsver.edam
  • MATERIAAL Voor de jongste deelnemers adviseren wij om “Combi-noren” of lage schaatsen (Easy Gliders of Zandstra) te gebruiken om te leren schaatsen. Voor oudere of gevorderde schaatsers zijn lage noren van Viking het meest geschikt. Hockeyschaatsen of kunstschaatsen zijn beslist niet toegestaan.
  • VRIJWILLIGERS GEZOCHT Graag willen wij een dringend beroep doen op enthousiaste ouders die graag als (assistent-)leider mee willen helpen om de jongste kinderen op een leuke (speelse) manier de eerste beginselen van het schaatsen bij te brengen. Inschrijven hiervoor kan ook via het inschrijfformulier op de website.

Voor nadere informatie kunt u bellen met Kees Zwarthoed op 06-47940427 of via de website uw vraag mailen.

Klik hier om in te schrijven