INSCHRIJVEN JEUGDSCHAATSEN

INSCHRIJVING 2022 (Let op: de inschrijving voor 2022 is helaas gesloten)

Via de link in dit formulier kunt u uw kind inschrijven voor het jeugdschaatsseizoen 2022.

 • WANNEER Vanaf 1 oktober a.s. gaan wij in totaal 11 zaterdagochtenden schaatsen, de laatste les is op 10 december 2022. De lessen gaan altijd door, dus ook tijdens de herfstvakantie.
 • VERTREK Het vertrek per bus is om 09.00 uur (precies) vanuit Edam vanaf het parkeerterrein naast Boon Edam dat ligt aan de Ambachtstraat. Wij zijn weer terug in Edam rond de klok van 11.45 uur bij het parkeerterrein naast Boon Edam.
 • WAAR Op de overdekte kunstijsbaan “De Westfries” in Hoorn. De schaatslessen in Hoorn van 10.00 tot 11.00 uur. Als ouders de lessen willen bijwonen, zijn ze van harte uitgenodigd om te komen kijken. De toegang is gratis maar wel met eigen vervoer.
 • KOSTEN De leskosten inclusief vervoer en baantoegang bedragen € 93,00. Door middel van automatische incasso zullen wij dit bedrag + de borg van de veiligheidshelm (zie hieronder) éénmalig van uw rekening afschrijven.
 • VEILIGHEIDSHELM Voor de veiligheid van de kinderen zal IJsvereniging Edam bij de eerste les een schaatshelm beschikbaar stellen aan ieder kind om gedurende alle schaatslessen te dragen.
 • LIDMAATSCHAP De ijsvereniging organiseert het jeugdschaatsen voor haar leden. Mocht uw kind nog geen lid zijn, dan wordt uw kind inclusief het hele gezin automatisch lid van IJsvereniging Edam. De kosten van het lidmaatschap bedragen € 5,00 per jaar.
  Bij inschrijving geeft u ook akkoord voor de jaarlijkse incassering van het lidmaatschap tot wederopzegging.
 • INSCHRIJVEN Klik hier om in te schrijven. Vul alle gevraagde gegevens in en eventueel opmerkingen en/of bijzonderheden. U ontvangt een bevestiging per e-mail. Wees er op tijd bij, want VOL = VOL.
 • TOEWIJZING Rond 26 september ontvangt u nader bericht betreffende de groepsindeling en andere relevante informatie. Het aantal plaatsen is beperkt. Kinderen die eerder hebben deelgenomen dienen zich opnieuw aan te melden maar krijgen voorrang, tenzij hun aanmelding te laat is binnengekomen. Voor de overige aanmeldingen geldt de volgorde van binnenkomst.
 • OUDER/KIND SCHAATSEN. Vanwege de vele enthousiaste reacties willen we, als de RIVM richtlijnen het toelaten, u ook dit jaar weer in de gelegenheid stellen om een keer mee te doen met de schaatsles van uw kind. U kunt dan samen met uw kind ervaren hoe leuk en leerzaam de schaatslessen bij IJsvereniging Edam zijn.
 • OP DE HOOGTE BLIJVEN Door onze facebookpagina te liken blijft u automatisch op de hoogte van alle berichten over het jeugdschaatsen. Ook zullen daar regelmatig leuke foto’s te zien zijn. Ga hiervoor naar www.facebook.com/ijsver.edam
 • MATERIAAL Voor de jongste deelnemers adviseren wij om “Combi-noren” te gebruiken om te leren schaatsen. Voor oudere of gevorderde schaatsers zijn lage noren van Viking het meest geschikt. Hockeyschaatsen of kunstschaatsen zijn beslist niet toegestaan.
 • VRIJWILLIGERS GEZOCHT Graag willen wij een dringend beroep doen op enthousiaste ouders die graag als (assistent-)leider mee willen helpen om de jongste kinderen op een leuke (speelse) manier de eerste beginselen van het schaatsen bij te brengen. Inschrijven hiervoor kan ook via het inschrijfformulier op de website.

Voor nadere informatie kunt u bellen met Kees Zwarthoed op 06-47940427 of via de website uw vraag mailen.

Klik hier om in te schrijven